Verzending en Retour

Het Verzenden

Na ontvangst van de order en de betaling, duurt het 3 tot 5 werkdagen om u sieraad te maken. Het verzenden daarna duurt gemiddeld 1 dag. We sturen u vanzelfsprekend een berichtje per mail of per whatsapp als het sieraad verzonden gaat worden.

Buitenkant pakketje

Het pakketje dat wij versturen zal zo min mogelijk informatie bevatten aan de buitenkant van de inhoudt. Dit doen wij om vermissingen te voorkomen. Uiteraard is de ring verpakt in een prachtig ODILE Jewels doosje.

Retouren 

De meeste sieraden die wij maken worden speciaal op maat gemaakt en voorzien van (eigen) letters en /of gravures. Deze sieraden kunnen wij dan ook niet retour nemen. Wij bij ODILE Jewels hebben het streven om iedereen gelukkig te laten zijn met onze sieraden. Wij zullen er dan ook alles aan doen, mocht er een probleem om het op te lossen. De sieraden waar onder colliers, armbanden en ringen die wij standaard in onze collectie hebben kunnen binnen 30 dagen retour gestuurd worden. Mits niet gedragen en dus onbeschadigd. Onze uitgebreide leveringsvoorwaarden. ODILE Jewels is een geregistreerde merknaam van SADDAL exclusive jewelery. Vandaar dat de uitgebreidere versie leveringsvoorwaarden deze naam gebruikt.


top
Added To Cart :
Add To Cart Failed :
prouduct successfully added to wishlist !